OST (Oficiální soundtrack)

Hudbu ke hře Watch Dogs složil Brian Reitzell.

  1. The Loop
  2. Ded Sec
  3. Creepy Caller
  4. Donovan
  5. Revelation Number 3
  6. Computer Underground
  7. Elevated Trains
  8. IP Tracking
  9. Vigilante
  10. Ghosts of the Past
  11. On the Lake
  12. Hackers
  13. Escape From Chicago

Další hudba

V traileru Out of Control zazněla instrumentální podobě hudba od Scratch Massive Feat. Koudlam – Waiting For A Sign.

V Deadsec traileru Celldweller – Razorface.

The Glitch Mob – Can't Kill Us (Character trailer)

The Toxic Avenger – In The Meantime / Run Hide (Launch trailer)